Cizme Copii Alpinestar Tech 3S Black White Red Fluo

Cod produs: 34110404
-15% Super pret!
605.89 RON
712.81 RON

Produs indisponibil

Adauga la favorite

DESCRIERE PRODUS
ALPINESTARS TECH Serie

  • Cizme Alpinestar Tech 5 Red Fluo Cyan Gray Black
  • Revoluționarul model de cizme de la Alpinestars Tec 7 MX boot incorporează materiale și tehnologie inovativă completate de un design complet nou pentru a asigura o greutate mai mica și o formă anatomică. Aceste cizme certificate CE certifice boot asigură stabilitate și flexibilitate prin articulația biomecanică oferind în același timp o protecție excelentă pentru glezna. Cadrul cizmelor a fost gândit sa permită interacțiunea cât mai naturală cu comenzile motorului, în timp ce sistemele inovative de fixare permit o încălțare și o descălțare cât mai ușoară. Cizmele Alpinestars Tec 7 sunt certificate european CE conform standardului EN E:E.
  • Partea superioară cu greutate scăzută combină piele întoarsă cu micro fibra iar pentru protecție la impact carcasa TPU rezistentă la abraziune. Protecție TPU inovativă, evoluată, compatibilă cu cât mai multe forme ale piciorului cu întărituri pentru sistemul de fixare Ho ok ADN Loop cloșule pentru cel mai bun confort și o fixare cât mai personalizată. Micro fibra moale în partea de sus etanșează cizme împiedicând apa și mizeria sa intre în cizme. Zonele laterale articulate au fost îmbunătățite asigurând suport la flexarea fata-spate și previn torsiunea. Partea mediana din fata din TPU cu inserții de cauciuc pentru o aderentă cât mai bună la motor și o protecție excelentă la abraziune și temperatura. Placa de protecție TPU cu forma gambei piciorului oferă protecție la impact. Protecții extinse TPU pentru degetele picioarelor, laba piciorului, călcai, glezna și gamba cu materiale extra dure pentru laba piciorului, călcai și tendonul lui Ahile.
  • Noul sistem de închidere include curele din polimeri plus rame din aluminiu cu un sistem inovator ce se auto aliniază, închidere și deschidere rapidă pentru a putea personaliza fixarea. Toate cataramele se pot înlocui. Partea inferioara TPU întărita cu metal și include protecție suplimentara a degetelor picioarelor la impact și abraziune. Căptușeala din material Polly cu celule buret deschise BD incorporează o dublura anti alunecare din piele întoarsa în zona călcâiului. Talpa exclusiva din materiale dual compounda fără cusături are integrate branțurile, multi densitate cu suport integrat; talpa cu o rezistenta superioară, aderenta. Partea flexibilă a cizmei este întărită în zona mediana și laterală a gleznei de un mecanism discret care nu jenează piciorul atunci când mergi.
  • Dubluri ce absorb șocurile în zona călcâiului, a gleznei și foarte subțire în zona vârfului piciorului pentru a păstra dexteritatea și controlul asupra comenzilor. Branțuri detașabile anatomice cu lucra în partea superioară. Zona de contact cu scărițele se poate înlocui și este făcuta dintr-un cauciuc dur vulcanizat integrat în talpa pentru rezistenta și protecție.
LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Categorie: Cizme
Brand: Alpinestars

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri