Furtun Canistra Benzina Risk Racing Premium Utility

Cod produs: 14208
106 RON
Stoc Magazin - Timp de livrare: 1-2 zile lucratoare

Adauga la favorite

DESCRIERE PRODUS

Nu vă mai certați niciodată cu furtunul de alimentare


Lupta cu un recipient plin și introducerea sau scoaterea furtunului de alimentare din rezervor este întotdeauna o provocare, care de obicei se termină cu lichide vărsate. Acum, Risk Racing oferă "Black Edition Hose Bender",furtunul de umplere pentru recipiente utilitare, care folosește capacul și lanțul pentru a crea o îndoire naturală a furtunului.

Un nou material pe piața recipientelor utilitare, acest nou cauciuc HDPE a fost testat pentru a rămâne moale și maleabil, comparativ cu omologii săi din plastic sau PVC, care se întăresc în timp sau la o temperatura scazuta!



Using the Hose Bender banner featuring 3 steps and lots of graphics explaining how to use the EZ jug text reads universal spout ez pour ez control no leaks step 1 remove cap step 2 hook cap step 3 pour in


Deformare Consistentă

Această deformare este ceea ce face ușoară introducerea gurii de scurgere în recipientul de umplere fără a vărsa lichide. De asemenea, face ușoară scoaterea furtunului din recipientul de umplere, reducând vărsarea și pulverizarea atunci când recipientul este plin.





Hose Bender stability hook

Cârlig De Fixare Si Stabilitate

Black Hose Bender ajută, de asemenea, la stabilizarea recipientului în timpul turnării. Această stabilitate este menținută de un cârlig situat la capătul gurii de scurgere, care se sprijină pe marginea recipientului de umplere. Această caracteristică simplă, dar inovatoare, este un mare avantaj atunci când umpleți orice recipient.



Capac din Aluminiu

Noul capac este din aluminiu prelucrat CNC și anodizat în roșu pentru a se potrivi cu respiratorul din EZ3 Utility Jug. Acest nou design se înșurubează în corp și captează un inel de cauciuc nitrilic pentru a asigura că nu există scurgeri în timpul transportului.

Hose Bender stability hook


Hose Bender molded hose clamps

Cleme pentru Furtun

Noul Black Hose Bender include două cleme de furtun modelate personalizate pentru a preveni scurgerile. Aceste noi cleme pentru furtun nu sunt doar funcționale dar și estetice. Sunt un upgrade premium față de clemele metalice urâte.



Racord de Compresie Universal

Noul adaptor de furtun cu filet de ¾” oferă acum o flanșă în partea de sus a filetului. Această flanșă captează inelul de cauciuc nitrilic, asigurând că nu există scurgeri în timpul turnării sau transportului lichidelor.

Thread this universal spout onto the Risk Racing EZ3 Utility Jug, or any other utility jug with a ¾” thread in the top of the cap.

Hose Bender compression fitting


Caracteristici

Gură de scurgere cu îndoire pentru o operare fără vărsare

Cauciuc HDPE mult mai durabil decat ceea ce este disponibil in piata

Cârlig de stabilitate

Debit de înaltă eficiență

Se înșurubează în majoritatea capacelor


Ce e inclus

Risk Racing Hose Bender
Furtun canistra benzina Risk Racing Premium Utility
LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand
  • Risk Racing
Categorie
  • Alte branduri
  • Risk Racing

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri